Takaisin aloitussivulleArmin historiikkiArmin levytyksiäArmin valokuva-albumiArmin tekstejäSurun viestitKirjoita viestisi vieraskirjaanPressikuvat ym
VUODET 1958-76VUOSI 1977VUOSI 1978VUODET 1979-81VUODET 1982-83VUODET 1984-89VUODET 1990-92VUODET 1993-94VUOSI 1995VUOSI 1996VUOSI 1997VUODET 1998-2002


Kaivohuoneen yöshow "Danny ja Armi Kaivohuoneen kevätyössä" on sekä yleisö- että arvostelumenestys.

Armi ja Danny tekevät Veikkauksen sponsoroiman kiertueen, jossa mukana myös Pepe & Paradise.

Armi ja Danny esiintyvät TV2:n Siljalta nauhoitetussa ohjelmassa "Meritanssit". Armi esittää mm. hittinsä "Iltaloma".

Armi ja Danny tekevät myös freelancer solistikeikkoja sekä esiintyvät MTV3:n "Jouluilta Unicefille" ja laulavat joululauluja.Armi ja Danny tekevät tavanomaisia keikkoja kapellimestari Ari Siikasaaren johtaman yhtyeen säestyksellä.

Armi ja Danny suunnittelevat ja tekevät käsikirjoitukset yhdessä TV2:n tiimin kanssa ohjelmapilottiin "Yömyssy" sekä sitä seuranneeseen sarjaan: "Hitit". Armi ja Danny myös juontavat ohjelmat. Yömyssyssä Armi esittää mm. humoristisen dueton Viktor Kalborekin kanssa.

Armi ja Danny esiintyvät MTV:n "Lumipöllöjen Venla ­gaalassa" ja yhdeksään maahan televisioitavassa "Variaatio Varietee-gaalassa", jossa Armi hurmaa upealla ranskalaisella tangolla "Miehet seksikkäät". Armin esitys, pukeutuminen ja koreografia saavat yleisön puhkeamaan väliaplodeihin suorassa TV-lähetyksessä.

Armi ja Danny esittävät Aarno Ranisen säveltämän ja sovittaman saksankielisen kappaleen nimeltä "Am Grunde Des Meeres" Rostockin kansainvälisillä laulufestivaaleilla, Itä-Saksassa (5.-9.7.). Valloittavan esityksen myötä kappaleen sovitus voittaa kultaa.

Syksyllä Armi ja Danny esiintyvät TV1:n Raha-automaattiyhdistyksen konsertissa Aarno Ranisen hienolla bondmaisella sovituksella laulusta "Tahdon olla sulle hellä".

Komedienne-Armin
huumorintaju
kesti itsensä
kustannuksella
pilailemisen."Ensirakkaus ja
nuoruuspäivät"
- singlen
kansikuvauksessa
vuonna 1985.
Armin läpimurto
estraditaiteilijana
Kaivohuoneen
Kevätyössä 1982.
d-tuotanto : rpr production : sydänsilta : cipherbook