Takaisin aloitussivulleArmin historiikkiArmin levytyksiäArmin valokuva-albumiArmin tekstejäSurun viestitKirjoita viestisi vieraskirjaanPressikuvat ym
VUODET 1958-76VUOSI 1977VUOSI 1978VUODET 1979-81VUODET 1982-83VUODET 1984-89VUODET 1990-92VUODET 1993-94VUOSI 1995VUOSI 1996VUOSI 1997VUODET 1998-2002


Sisarensa Pirjo ilmoittaa Armin Miss Suomi -kisaan. Armi kruunataan 6. helmikuuta Miss Suomeksi 18,5-vuotiaana.

Jo ennen missikisoja Danny on sopinut Apu-lehden ja Finnartistien kanssa, että uusi Miss Suomi olisi mukana Danny-Show¹ssa karsimassa ehdokkaita seuraavan vuoden missiksi.

Danny ei ole Suomessa missikisojen aikaan, joten hän näkee Armin ensi kertaa videonauhalta kotiin palattuaan. Jonkin aikaa kisojen jälkeen Finnartistien Toni Tamminen tuo Armin tapaamaan Dannyä ja keskustelemaan kiertueesta. Siinä keskustellessa Armi sanoo harrastaneensa laulua ja niinpä Veikko Samuli ja Danny koelaulattavat häntä ja toteavat, että hänen äänensä soi raikkaasti ja erittäin puhtaasti.

Armin ja Dannyn yhdessä levyttämä "Tahdon olla sulle hellä" -single ilmestyy huhtikuussa.

Misseyteen liittyvän suuren kysynnän (erilaiset yrityskiertueet, messuesiintymiset ja juontotehtävät) vuoksi Armin ensimmäiset stressin oireet ovat nähtävissä jo huhtikuussa ennen ensimmäistäkään laulukeikkaa. Myös Armin vanhempien ero lisää paineita.

Vapunaattona on Armin ja Dannyn ensimmäinen yhteinen esiintyminen Pertunmaalla. Siitä eteenpäin Armi hoitaa missin velvollisuuksia päivisin ja esiintyy Danny-Show¹ssa iltaisin etsien uusia Miss Suomi ­ehdokkaita noin 50:llä paikkakunnalla. Lohjalta löytyy Seija Paakkola, josta sittemmin tulee Miss Suomi 1978.

Kesäkuussa Armi edustaa Suomea Miss Universum ­kilpailussa Dominikaanisessa tasavallassa ja hänen sijoituksensa on 13. Missikisojen yhteydessä Armi esiintyy laulajana myös Dominikaanisen tasavallan TV:ssä ja tuo siitä videonauhan tuliaisiksi Dannylle.

Syyskuussa Armi ja Danny esiintyvät yhdessä TV-ohjelmassa "Tänä iltana Danny". Ohjelma tehdään Imatran ajoissa ja sen tuottaa MTV:lle Markku Veijalainen.

"Tahdon olla sulle hellä" on kesän 1977 ehdoton hitti ja tanssipaikkojen suosikki ja syyskuussa duolle ojennetaan siitä kultalevy eli singleä on myyty yli 10 000 kappaletta.

Armin ja Dannyn toinen yhteinen levytys "Kaiken sulle antaisin" seuraa edeltäjäänsä Suomen listan ykköseksi. He osallistuvat laululla myös Syksyn sävel ­kilpailuun, mutta heidät diskataan, koska Juha Vainio on tehnyt kisaan toisenkin tekstin, sääntöjen vastaisesti.

Syksyllä Armilla ovat vuorossa Vatevan muotimessuilla esiintyminen ja Miss Scandinavia ­kilpailu, jossa Armi sijoittuu toiseksi perintöprinsessaksi.

Dannyltä ilmestyy kaksi albumia. Ensimmäinen eli "Danny: Tahdon olla sulle hellä", jolla on mukana myös Armin ja Dannyn saman niminen duetto, saa ensin kultalevyn ja sitten myös timanttilevyn eli sitä myydään yli 50 000 kappaletta. Vuoden toinen albumi on "Danny Story" ja se sisältää Armin ja Dannyn yhdessä laulaman hitin "Kaiken sulle antaisin".

Armin ja Dannyn ensitapaaminen.
Koelaulutilaisuuden tauolla.Kesäpäivä Imatralla.Levynkansikuvauksissa.
d-tuotanto : rpr production : sydänsilta : cipherbook